2017. már 29.

#5 dolog, miért jó az "Airsoft"

írta: KontentBroker
#5 dolog, miért jó az "Airsoft"

ars.jpg

... Korábban említettem, hogy kicsit részletekbe is bele fogunk menni, hogy miért érdemes erre a sportra ráállni. Íme 5 dolog, ami után, ha nem kap el a gépszíj, akkor valóban nem ez a Te elfoglaltságod...

#1 Fegyverek

Ha gyerekként a városi rendőrség által kiállított fegyverbemutatókon elhelyezett AK vagy Parabellum esetleg "jobb helyeken" AMD láttán, egy jelképes fél órát is elvoltál, akkor az Airsoft tuti, hogy magával fog ragadni.

ak-74-assault-rifle-wallpaper.jpg

Az Airsoft esetében annyira széles választékban megtalálhatóak már az utóbbi évtizedek fegyvergyártásban fellelhető fegyverek, hogy a határ a csillagos ég. A méretük teljes mértékben 1:1-ben azonosan az éles lőfegyverekkel. Ennek következtében a súlyuk is közel ugyanannyi, tehát, fogásra, érzésre valóban olyan hatást kelt, mintha máris Te lennél a környék Magyar Rambo-ja. 

#2 Csapatjáték / "Mindenki egyért, egy mindenkiért"

img-eventi-4.jpg

A PC-s vagy konzoljátékok, mint a CounterStrike (katt), Battlefield (katt), vagy a Call of Duty-n keresztül sok másik után, pontosan tudod, hogy a legfontosabb a szervezettség és az, hogy mindenkinek megvan a maga feladata. Az AS pontosan erről szól. Itt is van ugyan lehetőséged, Rambo-t, Tökéletes katonát is játszani, de hamar rá fogsz jönni, hogy sokáig nem fog menni, kivéve, ha sniper akarsz lenni, mert akkor kicsit magadra leszel utalva. 

maxresdefault_2.jpg

 #3 Adrenalin

Az egyik része, hogy minden érzékszerved azon van/lesz, nehogy kapj abból a fegyverből az ellenféltől, amiből az előző alkalommal, mert baromira nincs kedved 12 éves kislányokat megszégyenítő visítással hazaszaladni a HQ-ba a pálya alapszakaszára. A másik része, hogy miután kiismered a pályát, igyekszel mindent megtenni azért, hogy túljárj a többiek eszén, kivéve ha van egy minigun a kezedben... :-)

#4 Sportolási alkalom

Általánosságban egy alkalom körülbelül, 4-6 órát vesz igénybe. A játéktípus és a pálya mérete határozza meg, hogy milyen ütemben megy a játék. Egyes játéktípusban megengedett a sorozatlövés, más esetben pedig csak egyes lövések adhatóak le. Értelemszerűen ez befolyásolja a lőszer/BB fogyását, töltési lehetőséget is, illetve, azt is, hogy mekkora intenzitással, dinamizmussal kell a pálya területén a legeredményesebben, hatékonyan mozogni. Egy egész napos game után, garantált az üres gondolatokkal a hazamenetel. Főleg, ha például "Juggernaut (link)" a játék neve..

 

#5 Mert a csajok is imádják az egyenruhá(s)t 

bc3430977409f557487364f66299699c.jpg

 Freetime-Anytime

Szólj hozzá