2019. júl 10.

5 nevetséges dolog, amiért pénzt adhatunk

írta: KontentBroker
5 nevetséges dolog, amiért pénzt adhatunk

Reklámmentesen fogalmazva, ma már nincs az a nyugodt percünk, hogy ne akarjon valaki kihúzni pár forintot a zsebünkből a most vásárolj szuperáron ezt meg azt történetekkel. Az impulzusvásárlás nagyobb úr olykor a szükségnél is, s bár manapság már bármit lehet hitelre (is) venni, pár hónap után rájön az ember, hogy a "tökfelesleges" és a porfogó kategóriába sorolt tökéletes pénzkidobást valósítottuk meg. Na de azért álljunk csak meg. Ki az, akinek a Horst Fuchs-i magasságokba emelt teleshop-os termékek időnként nem inogtatták meg a gondolatait. Azt szokták mondani, hogy az igazi értékesítő úgy ad el valamit, hogy azt a vevő még nem tudja, hogy akarja. 

Íme 5 hasznos holmi, amire szükségünk lehet :D

Igazából mondhatnám, hogy kedvenc az alábbi kis kütyü, de valójában legyünk konzervatívak és csak a tanulságos szót használom. Az kazettás kép gondolom ismerős a '90-es évek előtti népnek. Ezzel még egyet is lehet érteni, kreativitás felsőfokon, mindezt ingyen.

A fenti képen felbuzdulva, a kor előrehaladtával akadt olyan technológiai anti-Nobel-díjas, aki feltalálta a DVD visszapörgetőt. Hivatalosnak hívható weboldala még most is elérhető.

Legyen itt egy kép, ami többet mond minden szónál.

(figyelem, a kép csak illusztráció, a valódi terméket a korábbi linken vagy "DVD Rewinder" néven lehet fellelni)

 

Következő díjnyertes termékünk, amely kiváló módszerrel csinál belőlünk - utólag - bolondot, az a diétás víz.

Értem én, hogy a táplálkozási forradalmárok már hegyezik kardjukat a "dehát-dehát" című bekezdéseikkel, de könyörgöm, ennyire hülyék ne legyünk már. Tudjuk, hogy a legtöbb webszövegírási technikáktól kezdve, marketing és reklámfogások közül az egyik módszer a tudatosságot meg a kényszert ( le akarok fogyni és társai ) alkalmazza, hogy behálózza a pénztárcánkat és az elménket, de nemár. Diétás víz? Mi az, ami nincs benne, talán a semmi? És működik. Ráadásul van még belőle ízesített verzió is. What?! A kalóriamentes lötyi, ami nem tartalmaz semmit, csak legalább némi színezéket?! Ez már nem csak egy sima héé, ez már juhéé. :DD

Next please.

 

Mobil, hordozható, nyakba akasztható, borospohártartó. Ennél rövidebben még angolul se sokkal jobban jön ki. Wine Glass Holder Necklace

Életkép ON. Állófogadás, baráti összejövetel miegymás. Bor a pohárban. Somellier tudásunkat megkapargatva tudjuk, hogy ezt a nedüt (se) szokás kézben tartva melengetni. Majd egyszercsak, isteni szikre és szeretnénk meghívni még egy körre a beszélgetőpartnerünket. Fogjuk a "nyakláncát" és mintegy koszorút, kiemeljük a fejéről, miközben igyekszünk nem beleakadni a lógó cuccal a sporttárs fülébe. Reklám és szponzorálttartalom nélkül idebiggyesztem az egyik elérhetőséget., ha esetleg valaki izzadó tenyérrel és gyöngyöző homlokkal vágyódik eme becses használati cikkre. Külön ki szeretném emelni, hogy van a nagyika gyöngysorára emlékeztető kiviteltől kezdve, kötött-horgolt és számtalan megoldás is, csak a termék nevét kell emlegetni a népszerű barátunknál.

 

Következő alanyunkra nem találok szavakat. Nyersfordításban valahogy így hangzik. "Privátszférikus számítógép sál". Azon túl, hogy a funkcióját kiötlő egyén szellemi képességét és annak beszámíthatóságát már-már kétségbe is lehetne vonni, szerény véleményem szerint még ráadásul fullasztó is (lehet) viselet közben. A story lényege, hogy fejünkre húzunk egy sál-szerű valamit a laptoppal vagy telefonnal EGYÜTT azért, hogy ne lássa senki éppen mit ténykedünk. Level Ökörség. Íme:

 

Bár a sor végeláthatatlan tud lenni a témában, azért az 5-ik résztvevőt még be szeretném mutatni. Ez például szintén kidobja a biztosítékot. 

A történetet ismét próbáljuk becsempészni némi életképbe, hátha sikerül elképzelni, hogy a mindennapjainkat miként határozza meg egy olyan lámpa, ami ÜZEMANYAGGAL működik. Még egyszer, akinek elsőre nem esett volna le. Nem kell akkumulátorral, ceruza vagy egyéb elemekkel bajlódni. Csak fogjuk, löttyintünk egy kis benzint a LÁMPÁBA és lőn világosság. A videó beszédesebb.

 

Források: 1, 2, 3.

 

Szólj hozzá