2020. már 05.

Fake taxi, kicsit másként

írta: KontentBroker
Fake taxi, kicsit másként

c-2019-1021-vod-streetrace-jpg.jpg

Ez olyan tudd, hogy értsd helyzet. Aki tudja, hogy miből idéztem, annak ugyanúgy nem kell azt sem elmagyarázni, hogy a fake taxi kifejezés honnan ered.

Figyelem, 18+-os spoiler alert következik, érzékeny lelkivilágúak most nyugodtan kattintsanak vissza vagy zárják be az ablakot. (Mármint ennek a böngészőnek az ablakát, bár a konyha ablak gondolom úgyis csukva van :D ).

 

Nyugaton már megoldották rovatunk egyik szereplőjéről van szó. Illetve nem egyről, hanem egy csapatról. Nevük, arcuk és egyéb - önkéntes rendőr számára - hasznos infókkal nem szolgálnak, viszont a videóik legalább olyannyira 18+-osak, mint maga a fake taxi fogalom.

Stockholm környékén történtek már pár furcsaságok. Svédek már nem csak az acéllal köthetőek össze, hanem az acéltökűséggel, hiszen nem csak gyorsulási verseny szinten, de "hobbiautó" szinten is keményen adják elő a témát. BMW-zést például így gondolják.

Aztán, ami igazán szívmelengető tud lenni, az a V10-es E60-as kódmegjelölésű BMW. Szerintem és úgy nagyjából ahogy fórumokon, videók alatt olvasni lehet, a földkerekség F1-et kedvelőivel egy lapon említhető benzinvérűek szerint a világ egyik, hanem a legjobb hangzású, sorozatgyárott utcai kocsija. V10-es motor, fordulaton úgy hangzik, mint.... Szóval így. :)

Svéd barátaink pedig tudják, hogy az E60M5 nem játék.. (ja, de)..

 

Taxi kicsit másként....

 

Az alábbi videón  pedig egy R36 Passat -hoz hasonló igyekszik A-ból B-be eljutni. Az alapverzió - egyébként- 300 lovasként látta meg a napvilágot. Íme, ahogyan a fiatalember sétakocsikázik svéd honban.

 

 

 

Szólj hozzá

taxi critical passat BMW V10 faketaxi BMW M5 BMWM5 fake taxi stockholm taxi passat r36 E60M5 E60M5V10 V10M5